Over mij

Joanne Scherpbier -Peek

Eigenaar One of a kind Kinderfysiotherapie, fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut MSc.

Ik woon in Nunspeet samen met mijn man en twee kinderen, Sam en Zoë. Mijn beide kinderen zijn prematuur geboren, waardoor ik in aanraking ben gekomen met het vak kinderfysiotherapie. Zo is mijn interesse voor het vak en de ontwikkeling van kinderen ontstaan.

Na ruim 10 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben ben ik in 2017 begonnen aan de masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Inmiddels werk ik al een aantal jaar met veel plezier als kinderfysiotherapeut. De variatie in leeftijd en de uiteenlopende klachten maken het vak kinderfysiotherapie ontzettend leuk en gevarieerd. Daarnaast zijn kinderen fantastisch om mee te werken. Ze zijn puur, eerlijk en zichzelf. En ze vormen de volgende generatie: onze toekomst!

Ieder kind verdient een omgeving die aanzet tot spelen, bewegen en het optimaal ontwikkelen van fysieke vaardigheden. Zo kan een kind vol vertrouwen de wereld ontdekken. Om kinderen in Nunspeet en omgeving hierin te kunnen ondersteunen is One of a kind ontstaan. Een kinderfysiotherapiepraktijk waar je met een positieve, deskundige, en persoonlijke aanpak geholpen wordt. Want de beste aanpak is One of a kind!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel, of vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.